Några droppar olivolja. Lax i folie på en bädd av grönsaker. Ringla över lite olivolja och citronsaft. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och lägg på folie
Täck formen med ugnsfolie. Låt gärna köttet stå framme en stund innan folien tas bort. 1 lammstek med ben (2-3 kg) eller 2 lammstekar utan ben (à 1-1 1/2 kg)1 apelsin1 citron4 vitlöksklyftor10 kvistar färsk timjan1 kvist rosmarin4 lagerbladca 5 dl olivoljasalt. ca 5 dl olivoljasalt
olivolja). Lax i folie på grillen är ett starkt tips till er från mig. olivolja. Folien gör att det är lättare att få en saftig bit fisk, då den inte blir riktigt lika känslig för att bli torr
Delade dom och fördelade dom i små aluminiumformar, pressade över citron, ringlade över olivolja, saltade och pepprade och la över några timjanskvistar, klippte också över lite gräslök och vitlöksblast
olivolja. olivolja. 1,3 dl olivolja. Slå in köttet i folie och låt det stå i 15 minuter. 1,3 dl olivolja. 18-åringen i familjen tar studenten om ett par månader
Ganska stora färskpotatisar, 8 st Gul lök, 1 stor Olivolja, ca 2-3 msk Vitlöksklyftor, 2 st Färska örtkryddor (persilja, basilika, timjan), ca 3 msk totalt Flingsalt, naturellt + med citronsmak, mängd vet jag inte ¦ några nypor (Svartpeppar tror jag ¦ minns inte ¦) Så här gjorde jag
För att kunna stjälpa upp chokladmoussen upp och ner har jag gjort den i små formar som jag helt och hållet klätt med plastfolie, då behöver man bara vända dem upp och ner på serveringsfatet och sedan dra av folien, så får moussen fin form
Om potatisen behöver mer tid för att bli klar, ta ut köttet och linda in i folie så länge. Strimla baconet, fördela över potatisen och skvätt över lite olivolja
Olivolja. Fräs bacon med en skvätt olivolja och torkad oregano tills baconet börjar få lite färg. Blanda ner lök, (vitlök) morötter och selleri med ytterligare lite olivolja
Olivolja. Gratinera i ugn på 225 grader i ca 35 minuter, täck med folie innan gräddning. Platta till dem lite och stek på medelvärme i olivolja i ca 3-4 min på varje sida. 0,75 dl olivolja. I en stor skål, blanda olivolja, koriander (spara lite till salsan), saften av 3. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter. 0,75 dl olivolja. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter
Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)