olivolja. Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinnerverkligeninte gosa ihopsig som sig bör
Jag gillarverkligen mat som sköter sig själv i ugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimalaarbetsinsatser
Lägg allt i en skål och häll över olivolja, salta och peppra och rör runt. Gör små hål med knivenilammsteken och kleta in den med kryddblandningen, försök få inmarinadeni hålorna, låt gärna marinera någon timme
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivitsupertrendigt och viville också prova på detta tillsist, inteminst för att det låter himlasmidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tillsmiddagen är färdig
Bryn köttet på hög värme så att det får en fin brun färg runtom,salta och peppra. Lägg ner köttet i en lergryta eller liknande som tål ugnsvärme(med lock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.