½ dl olivolja. Har läst runt på nätet och bestämde mej för att testa Leila Lindholms Foccacia och så valde jag att smaksätta med flingsalt, vitlök och lite rosmarin
Häll överflödigt medolivoljaoch gör hål över hela brödet med fingrarna. olivolja. Ett gott bröd är ju inte fel att ha med sig, och denna goda focaccia passar bra både till salladen, soppan eller till buffén
olivolja, gärna med citronsmak. Ringla över olivoljaoch strö över lite flingsal. Oftast gör man kanske focaccia i långpannan, skär den i bitar och serverar på buffén
Rör ut jästen med det ljumna vattnet ocholivoljan. Olivoljaoch havssalt till plåten. Den här focaccian bakade jag när vi var på Gotland och vi åt den till vår middag på söndagen och den blev god och nästan allt tog slut samma kväll
Rör ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt. ¼ dl olivolja. En av mina favorittoppingar till min focaccia är stekt lök, och det blir oftast att valet faller på just detta när det är dags för focacciabak