Spacklad med Fluffigmarängfrosting och en liten ros i sugarpaste som dekoration. Hade länge velat prova marängfrosting så det passade utmärkt att slänga ihop och täcka tårtan med
Rör sedan ner resten av strösockret och vispa till en fluffig vit konsistens. När jag gör maränger så använder jag Jan Hedhs recept på kallvispade maränger
Fast det är ju ett bra tillfälle att göra maränger på enbart gulan, de får en liten smak av ”Spettekaka” tycker jag och det är något jag är väldigt förtjust i
Maränger är bland det godaste jag vet och här kommer ett recept på den stora, fluffiga, sega sorten. Ta bort bunken från vattenbadet och vispa marängen länge på hög hastighet med elvisp tills den svalnat
Tillsätt socker under kraftig vispning och vispa till det blivit en tjock och fluffigmaräng. Ja vet, det va ju precis maränger här i bloggen och det kommer redan mer
Vispa tills det blir ett fluffigt skum. Nu du, nu ska du få ett GOTT recept på maräng. Vispa, vispa, vispa tills du fått en maräng som du kan vända över ditt huvud utan att bli kladdig