några droppar röd färg ( jag kunde använt fler droppar, blev inte så rosa som jag trodde). Tillsätt sockret litei taget medans du vispar , vispa hårt på hög hastighet
Jag blandade ner små minimarängeri smeten, ett gott och frasigtinslag mot den litesyrliga curden. I helgen gjorde jag glass här hemma – ingenmaskin, ingethektiskt rörande och inget krångel
Iblandvill man att det ska gå fort. jag) kommer hem från gymmet och är jättehungrig. Då är detta receptet bra, för det enda som tar tid, är morötterna som ska bli klara i ugnen, men under den tidenhinner du dusch och förbereda resten av ingredienserna (som inte behöver så mycket arbete)
Vispaäggvitortill ett hårt skum. Blanda i socker och vispalitetill. Häll irispuffarna. Blanda mjölk, sikta ner mjöl, kakao och häll i gulor i en kastrull och rör tills krämen tjocknar
Om det kokar stelnar äggvitan och marängmassanblir svår att klicka ut på plåtar. Rör runt ett varv med en slickepott, men inte mer, för då blirmarängerna mer bruna än chokladstrimmiga
Blanda i socker och vispalitetill. Häll irispuffarna. Chokladkrämen Blanda mjölk, sikta ner mjöl, kakao och häll i gulor i en kastrull och rör tills krämen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.