rimmat fläsklägg. 5 dl buljong. Koka upp vatten i en gryta. Skala och klyfta löken. Lägg ner läggen, lök, kryddpeppar, lagerblad och timjan i grytan, och koka upp
Servera det grillade fläsklägget med purén, spetskål, såsen från buljongen och tillbehören. Koka i blandningen på juice och buljong tills kålen mjuknat
Värm skivad kassler i lite buljong smaksatt med örter, t ex persilja. Servera fläskläggen i skivor med rotmos, lite av kokspadet och strö över finhackad persilja
Pudra över mjölet och vispa i buljong och grädde. Skölj fläskläggen. )Kokt fläsklägg1 kg rimmad fläsklägg (utan ben - men köp helst med ben och lägg på lite på vikten - du får godare buljong då)2 morötter1 gul lök1 lagerblad5 kryddpepparkorn5 vitpepparkornSkala morötter och lök och dela i mindre bitar. Pepparrotssås3 dl färsk riven pepparrot1 schalottenlök2msk vitvinsvinäger3 dl vispgrädde3 dl buljong från fläskkoket2 msk vetemjölsmörsalt och pepparFräs löken mjuk i smöret. Mittimaten med Jojje 1 kg rimmad fläsklägg
Buljongen från fläsklägget. Lägg in fläsklägget i ugnen i förpackningen som du köpt den i. Rensa fläsklägget från fett, ben och senor och dela köttet i lagom stora bitar
Kontrollera att alla bitar är färdigkokta, och häll av buljongen (antingen sparar du den ELLER så rekommenderar jag att du istället använder spadet från fläskläggen att spä moset med)