salt & peppar. Häll på matlagningsgrädde och hackad persilja och smaka av med salt och peppar. Skala och tärna morötter och rotselleri, finhackavitlök och strimla purjolök
Ta upp karrén och vispa ner senapeni stekskyn som karrén släppt, såsen är klar. Börja med att skära rotfrukterna grovt och lägg i en långpanna, gärna med bakplåtspapper i så blir det lättare att ta hand om plåten sedan
Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet medsenap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddani en kopp, Sen blanda imixenmed grönsakerna
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Krossa vitlöksklyftornamedknivbladet (ett knep jag lärde mig av JamieOliveri ett av hans första program) så går det lättare att hacka och använda vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.