Ett gäng fläskkotletter tror jag skulle funka att bräsera på samma sätt, efter att de har brynts till fin färg först - och så skulle de nog behöva lite mer tid än fläskfilén för att bli riktigt saftiga och möra
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, OssoBuco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Medan grytan puttrar snällt, stek skivor av fläskkotlett du saltat & pepprat (jag brukar dela skivorna på mitten också) i en annan panna så att de får färg runtom
6 rejäla fläskkotletter med ben. Skala morötter, selleri, gul lök och vitlök. Tärna allt smått och fräs grönsakerna i smör i en stor gryta, ta sedan grytan av värmen
4 st fläskkotletter. 1. Skala och tärna morot och lök fint, strimla sellerin tunt. Fräs det. hela i smör + olja i medelvarm stekpanna 5-7 minuter, utan att det