Smaka av med soja, rosépeppar, salt, peppar och citron. Fläskfilé i rosépepparsås, 4 portioner. 600 g fläskfilé. 1-2 krossad rosépeppar. 1 tsk citronjuice. Fläskfilé i rosépepparsås, 4 portioner. 600 g fläskfilé
), spickeskinka, fänkålssalami, rökt fläskfilé och. rosépeppar, krossad. Och är det någon som hellre vill ha en alkoholfri variant så går det utmärkt att pressa ner lite citron i lemoncurden och röra samman, smaka av och servera likadant
Fläskfilén. Lägg ner alla kryddorna i en mortel och arbeta dem tills rosépepparn är malen. Pressa över citronsaften och lägg i citronhalvan, samt en skvätt vatten
Dubbelmarinerad Fläskfilé / Oxfilé. ½ tsk citronsaft. rivet skal av ½ citron. Använd stavmixer och mixa ihop philadelphiaost med ruccolablad, citronsaft och citronskal samt wasabipastan
Blanda smöret med rosépeppar, citronskal, svartpeppar, salt och eventuellt sumak i en skål. 3 svenska fläskfiléer. 1 msk rosépeppar, smulad. 1 citron, rivet skal