Apelsinmarinerad fläskfilé med rosépepparsmör
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 svenska fläskfiléer
  •  
  • Marinad
  • 1/2 dl chilisås
  • 3/4 dl olivolja
  • 1 apelsin
  • pressad saft och rivet skal
  • 1/2 dl kalvfond
  • konc
  • 2 msk Imperial soja
  • Mrs Cheng
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • nymald
  •  
  • Rosépepparsmör
  • 150 g smör
  • rumstempererat
  • 1 msk rosépeppar
  • smulad
  • 1 citron
  • rivet skal
  • 2 krm svartpeppar
  • nymald
  • 2 tsk salt
  • Ev 1/2 tsk sumak
  • malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.