Fläskfilé med svamp recept

Fläskfilé med skinka och svamp

Fläskfilé med skinka och svamp

Lägg nu i en smord ugnsfast form tomater, fläskfilé, skinka och champinjoner. Vispa ur stekpannan med lite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan
Senapsstekt fläskfilé med svamp

Senapsstekt fläskfilé med svamp

Hetta upp smöret i teflonstekpannan och stek fläskfiléskivorna på båda sidor. Krydda med salt, peppar och muskot
Fläskfilé med kryddig korv och svamp

Fläskfilé med kryddig korv och svamp

Fräs korv, svamp, purjolök och paprika i en stekpanna med smör och lägg över i traktörpannan. Platta till skivorna med handen och salta och peppra
Fläskfilé med svamp och haricots verts

Fläskfilé med svamp och haricots verts

Skär fläskfilén i bitar. Salta och peppra och bryn den medsvampen i smör. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokta haricots verts och toppa med parmesanost
Fläskfilé á la svamp

Fläskfilé á la svamp

Riv osten och blanda den medsvampsoppan i en skål. Smaka av med rosmarin, salt och peppar. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor
Inbakad fläskfilé med svamp

Inbakad fläskfilé med svamp

Krydda med salt och peppar,och ställ åt sidan. Stek svampen i en varm panna ismör. Krydda med salt och peppar
Inbakad fläskfilé med svamp

Inbakad fläskfilé med svamp

Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g     lite olja - t ex solrosolja     havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot     havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0. 5 dl mineralvatten 1 st rulle smördeg dekorering     finhackad persilja tillbehör     Ett gott bröd samt en grönsallad – eller gör en coleslaw - finriv morötter och vitkål - vänd ner i tjock matyoghurt och krydda med salt - peppar och en aning socker Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Fläskfilé med svamp och bacon

Fläskfilé med svamp och bacon

Kör vidare på hösttema idag med en ugnsgratinerad fläskfilé. Lägg över hälften av bacon- och svampblandningen över fläskfilén,