Skiva svamp, purjolök ochkorv. Fräs svampen i olja i en stor gryta. Bryn fläskfilén i smör. Tillsätt purjolök, korvoch paprika och låt det fräsa med tills det blir mjukt och det mesta av vätskan kokat bort
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. Vik ihop smördegsrullen och lägg den med skarven nedåt på ett ugnssäkert fat
Lägg i fläskfilén, bacon och champinjonerna i en gryta. Skär fläskfilén i lagom stora bitar. Bryn bacon och champinjoner tillsammans med lite Vitlökspeppar
Lägg korven ovanpå, krydda och rulla ihop. Bred på färskost och strössla ut svamp i ena delen. Tag sedan ut, låt svalna och skär upp rullen i mindre bitar
Servera dessutom tillsammans med en kall sås som gör sig extra bra till det kryddiga riset. Servera riset tillsammans med den kalla såsen och stekt korvmed hög kötthalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.