Fläskfilé gorgonzola ädelost recept

Fläskfile pasta med gorgonzola

Fläskfile pasta med gorgonzola

Jag var tveksam att de skulle gilla den då den innehåller ädelost men som sagt den gick hem. 250 gr gorgonzola eller annan ädelost. 250 gr gorgonzola eller annan ädelost
Onsdagspasta med fläskfilé och ädelost!

Onsdagspasta med fläskfilé och ädelost!

Värm grädden, creme fraichen, smula ner ädelosten och en halv buljongtärning. Jag gjorde lite ändringar, så mitt recept blev så här Fläskfilé och ädelostgratäng4-5 personer300 gr pasta penneca 600 gr fläskfilé i skivorSaltsvartpepparrapsolja till stekning150 gr skogschampinjoner1 röd paprika1/2 purjolök3 dl vsipgrädde2 dl creme fraiche1/2 köttbuljongtärning150 gr ädelost eller gorgonzola50 gr valnötterGarnering. 150 gr ädelost eller gorgonzola
Fläskfilé med svamp- och ädelostsås

Fläskfilé med svamp- och ädelostsås

Pappa hade önskat nånting med ädelost och mamma hittade det här receptet på matklubben. Såsen blev jättegod och krämig och gillar man ädelost kan jag garantera att det här blir en riktig hit

Fläskfilé och ädelostgratäng

Värm grädden, creme fraichen, smula ner ädelosten och en halv buljongtärning. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 150 gr ädelost eller gorgonzola. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 1/2 köttbuljongtärning 150 gr ädelost eller gorgonzola
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.

Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.

Helstek fläskfilén, tills den är genomstekt och skär sen upp den i skivor. ha ner cremefraiche i en kastrull, pressa i vitlöken och bryt ner ädelosten däri
Husmanskost...veckomatsedel v16....

Husmanskost...veckomatsedel v16....

Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
Safari på Getingen

Safari på Getingen

Till varmrätt fick vi fläskfilé kryddad med citron och örter, potatiskaka smaksatt med vitlök och till detta en ljuvlig balsamvinägersås
En ädel filé

En ädel filé

600 g fläskfilé 80 g gorgonzola (grädd ädelost) salt, svartpeppar 2 msk smör att steka i. 100g färska champinjoner 2 dl vispgrädde 1-2 tsk vetemjöj 1 burk hela tomater (450g konserverade) (Kinesisk Soya) Klippt persilja Instruktioner Gör en längstgående skåra i filéerna och fyll med ädelost. 600 g fläskfilé. 80 g gorgonzola

Pasta med fläskfilé i ädelsostsås

Pasta med fläskfilé i ädelostsås. Jag och maken hävdade i flera år att vi hatade ädelost och höll envist fast vid det tills en dag då vi bestämde oss för att testa

Fläskfilé med portvinssås

Tillsätt grädde, vatten, buljongtärning, ädelosten i bitar och låt osten smälta under omrörning. 600 g fläskfilé. 100 g gorgonzola eller annan mögelost. Putsa fläskfilén och skär den i 1 cm tjocka skivor. 600 g fläskfilé

Italiensk file'gratäng

Ta ut formen och strö gorgonzola och bladpersilja över. 100 g gorgonzola eller liknande ädelost. 100 g gorgonzola eller liknande ädelost

Rosmarinfilé och ädelrisotto.

Blanda den heta risotton med spenaten och smulad ädelost. 500 g fläskfilé. 125 g gräddädelost eller gorgonzola

Ljummen pastasallad

Blanda samman gorgonzolan med crème fraiche. Rör ner svamp, rödbetor och gorgonzolakräm i pastan. 150 g gorgonzola eller annan ädelost