Jag var tveksam att de skulle gilla den då den innehåller ädelost men som sagt den gick hem. 250 gr gorgonzola eller annan ädelost. 250 gr gorgonzola eller annan ädelost
Värm grädden, creme fraichen, smula ner ädelosten och en halv buljongtärning. Jag gjorde lite ändringar, så mitt recept blev så här Fläskfilé och ädelostgratäng4-5 personer300 gr pasta penneca 600 gr fläskfilé i skivorSaltsvartpepparrapsolja till stekning150 gr skogschampinjoner1 röd paprika1/2 purjolök3 dl vsipgrädde2 dl creme fraiche1/2 köttbuljongtärning150 gr ädelost eller gorgonzola50 gr valnötterGarnering. 150 gr ädelost eller gorgonzola
Pappa hade önskat nånting med ädelost och mamma hittade det här receptet på matklubben. Såsen blev jättegod och krämig och gillar man ädelost kan jag garantera att det här blir en riktig hit
Värm grädden, creme fraichen, smula ner ädelosten och en halv buljongtärning. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 150 gr ädelost eller gorgonzola. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 1/2 köttbuljongtärning 150 gr ädelost eller gorgonzola
Helstek fläskfilén, tills den är genomstekt och skär sen upp den i skivor. ha ner cremefraiche i en kastrull, pressa i vitlöken och bryt ner ädelosten däri
Och ostsåsens karaktär kan ju drastiskt ändras genom att byta cambozola (som jag använder här) till ädelost, gorgonzola eller någon annan sort som du gillar
Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
600 g fläskfilé 80 g gorgonzola (grädd ädelost) salt, svartpeppar 2 msk smör att steka i. 100g färska champinjoner 2 dl vispgrädde 1-2 tsk vetemjöj 1 burk hela tomater (450g konserverade) (Kinesisk Soya) Klippt persilja Instruktioner Gör en längstgående skåra i filéerna och fyll med ädelost. 600 g fläskfilé. 80 g gorgonzola
Med en rulle färdig smördeg, en bit valfri ädelost ( riktig gorgonzola är såklart godast) och en enkel bit fläskytterfilé eller fläskfilé så har man en enkel men god bit mat ganska snabbt
Pasta med fläskfilé i ädelostsås. Jag och maken hävdade i flera år att vi hatade ädelost och höll envist fast vid det tills en dag då vi bestämde oss för att testa
400 g fläskfilé. 125 g ädelost i bit (du kan även ta gorgonzola eller någon annan,). 400 g fläskfilé. 125 g ädelost i bit (du kan även ta gorgonzola eller någon annan,)
Tillsätt grädde, vatten, buljongtärning, ädelosten i bitar och låt osten smälta under omrörning. 600 g fläskfilé. 100 g gorgonzola eller annan mögelost. Putsa fläskfilén och skär den i 1 cm tjocka skivor. 600 g fläskfilé