Middag måste man oxå ha så det blev fläskfilé idag. Ugnsstekt fläskfilé med sötsyrlig tomatsky och marinerad broccoli 11 propoints. ca 600 gram fläskfilé. 700 gram potatis (gärna färskpotatis). 1/2 dl hackad persilja. Koka potatisen, låt den sedan ånga av och blanda med 2 msk olja, 1/2 tsk salt, 1 krm peppar och persiljan. Ugnsstekt fläskfilé med sötsyrlig tomatsky och marinerad broccoli 11 propoints 4 pers. ca 600 gram fläskfilé. 700 gram potatis (gärna färskpotatis). 1/2 dl hackad persilja
fläskfilé och bacon. Slutligen kan man såklart använda små vanlig potatisar istället för färskpotatis. Hacka basilika, persilja och gräslök och blanda i créme fraichen
Grovsmula fetaost, finhacka lök, grovhacka persilja, pressa citronen och blanda allt med zucchinin. Tager en fläskfilé (fulpris på Hemköp, jajamänsan), bryner och steker färdigt i ugn på 150 grader till en min favoritinnertemperatur på 63 grader, låter vila någon kvart under folie så att den uppnår 65. Sätter ugnen på 225 grader, tager ett gäng skrubbade färskpotatisar. 1 kruka persilja. 1 kruka persilja
grillad fläskfilé, ugnsrostad färskpotatis, melonsallad med feta och myntasås. Jag orkade få ihop en snabb sallad på alfa alfa groddar, grovriven zuchini, paprika, en massa persilja och citronsaft/olivolja samt salt/peppar
timjan, basilika, persilja eller vad man tycker om. Potatissalladen passar väldigt bra till den rosmarinmarinerade fläskfilén och till grillat kött av olika slag