Fläsk. Koka din ramen enligt instruktionerna. Lagade Kakuni (Långkokt fläsksida) häromdagen. Häll såsen över din ramen, skiva en bit kakuni och lägg på
Man kan göra den på fisk, fläsk eller, som här, på kyckling. Jag erkänner villigt att jag inte är något fan av ramen-nudlar som säljs i små plastpaket för några kronor styck
När vi övergår till en mer grönsaksbaserad kost, fri från snabba kolhydrater och för mycket socker, när vi begränsar mängden mjölkprodukter, fläsk och rött kött övergår vi automatiskt till en kost som är mer basbildande, fiberrik och näringsrik
Klassikern Raggmunk med fläsk. Passar fint till att stanna inne med ett långkok på spisen, gör t ex Ramen med kyckling, champinjoner, vårlök och ägg och låt den sjuda riktigt länge så smaken blir fyllig (det står minst 2 timmar i receptet, men blir bättre ju längre den står)
När vi övergår till en mer grönsaksbaserad kost, fri från snabba kolhydrater och för mycket socker, när vi begränsar mängden mjölkprodukter, fläsk och rött kött, övergår vi automatiskt till en kost som är mer basbildande
och sedan åt vi lunch på Ramen ya, et ställe med ramen nudlar och tillbehör, vi år kyckling, fläsk och vegetarisk, gott men man blir lite trött på det till slut
Den kokas på grönsaker, fläsk- och kycklingben, niboshi (torkade sardiner), sababushi (flingor av torkad och rökt makrill) and katsuobushi (flingor av torkad och rökt makrill)