Det finns en mängd olika varianter i Japan beroende på geografiskt läge, men merparten delas in baserat på två kategorier, själva buljongen samt typen av nudlar som används
Den kan fyllas med räkor, bacon, kimchi eller bläckfisk, bara för att nämna några varianter. Jag läste mig till när jag gjorde efterforskning efter ett bra grundrecept att på många restauranger i Japan så får man en skål med grundingredienserna i och sen får man göra sin egna "pannkaka"
Medansfläsket friteras blanda alla ingredienserna till såsen i en skål. Mättade med marinaden. Su Buta (litt vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
Medansfläsket friteras blanda alla ingredienserna till såsen i en skål. Mättade med marinaden. vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
Plus, fläsk är marinerad med miso såsen innan grillad och det är grillad i en ugn. *Man kan också steka köttet med sås men såsen är lätt att brännas så man kan bara vara försiktig
Om man ha slät sås, så mixa såsen med en mixerstav, eller sila av den. Det färskta fläsket, stekte jag nästan klart på spisen, det fick gå helt klart i ugnen
Tillsätt soja och sirap,vänd ner de avrunna nudlarna och nötter. Ta upp köttet efter 1-2 minuter, koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. 300 g äggnudlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.