Skala och finhacka löken. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Jag hade lyxen att inneha hemodlad lök och morötter till grytan, smakar så mycket godare. Idag blev det en riktigt härlig söndagsmiddag med fiskgryta och äppel/hallonpaj till efterrätt
Tärna fisken, skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta, utan att den tar färg. Tillsätt sen saffran och fräs ytterligare ca 1 min. 1 st Gul lök. 5 g Saffran
Tärna lök, vitlök morot, palsternacka och fänkål i små bitar. Saffran fungerar även efter jul. ) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran
Skala och hacka lök och vitlök. ) Hur som helst var den här fiskgrytan med saffran riktigt god. Häll i vitt vin, tomatkross, buljongtärning och saffran