Qias fiskgryta 600 gr torsk i bitar ½-1 kg räkor utan skal 1 purjolök 1 röd paprika 1 gul lök 1 msk curry 1 msk timjan ½ msk dragon 1 påse saffran 2 fiskbuljongtärningar 3 dl vitt vin 1 brk krossade tomater 3 dl grädde Fräs grönsakerna med kryddorna Slå på tomaterna, buljongtärningarna och 1 dl vin Låt puttra i 5 min Häll på resten av vinet och låt puttra 5 min Häll på grädden Koka upp Lägg i torskbitarna Låt sjuda till fisken är klar Häll i räkorna Serveras med ett gott bröd och aioli 600 gr torsk i bitar. 1 msk curry. 1 påse saffran
Tillsätt curry och saffran och låt kryddorna fräsa med någon min. 5 pkt saffran. 1 tsk curry. Skala potatisen och löken och skär dem i sockerbitstora tärningar