Platta ut brödet med kavel och rulla ihop. Aioli. Ställ in en ugnsform med vatten i ugnen. Pensla med vatten när det kommer ut och låt stå utan bakduk en kort stund
Idag får du ett snabblagat, enkelt och gott recept på fiskgryta. Jag sitter just nu på ett flyg på väg till Kreta, för andra året i rad arrangerar jag där tillsammans med Therese Renåker njutbara hälsoresor eller som vi kallar det, Harmoniresor
Denna fiskgryta brukar vi äta i djupa tallrikar med sked. • Servera med varm baguette och aioli. Med detta recept blev jag månadens kock i Aftonbladet för ett par år sedan
En morgon som bjöd på riktigt vackert väder tog jag ett snabbt beslut att vi skulle ta med en fiskgryta i Wonderbag så vi skulle få en varm picknicklunch
Serveras medaioli och färskt gott bröd. AIOLI. Smaka av med salt, svartpeppar, citron. AIOLI. Vispa äggulan med handmixer, pressa ner vitlök och vinäger
AioliStor gryta med värmande fiskgrytaBlev riktigt nöjd med grytan. Grytan serverade jag med stenugnsbakat bröd (dagsfärskt från ICA) och aioli som jag gjorde såhär