Grytan innehåller bland annat lax, räkor och saffran - den blev såååååå god. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Den här fiskgrytan är smaksatt med saffran och även fått lite sting av sambal oelek. Jag serverad bröd till min gryta men vill man ha en matigare gryta kan man koka med tärnad potatis eller servera kokt potatis till
Idag blev det en riktigt härlig söndagsmiddag medfiskgryta och äppel/hallonpaj till efterrätt. Så jag sänder ett tack till min snälla pappa som skickar med mig dessa godsaker hem när jag hälsar på
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgulfiskgryta. Smaka av med salt och peppar. ). Dragon är en favorit och saffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Skala och skär potatis och morötter i cm-stora bitar. Er tänker jag bjuda på en Fiskgrytamed saffran som vi gjorde när vi var hos lillebror för några helger sedan
Platta ut brödet med kavel och rulla ihop. Aioli. Ställ in en ugnsform med vatten i ugnen. Pensla med vatten när det kommer ut och låt stå utan bakduk en kort stund
Till grytan drack vi ett väldigt gott vitt franskt vin som passade perfekt till - Chateau Bonnet. Servera medaioli eller en klick creme fraiche samt lite chiliflakes för lite mer hetta
) Hur som helst var den här fiskgrytanmed saffran riktigt god. Medelhavskosten har den senaste tiden blivit en hel del uppmärksammad ur hälsosynpunkt, och i boken Mitt medelhavskök kan man läsa om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.