Puls-mixa till det har blivit en grov fiskfärs. Forma burgare av fiskfärsen (använd våta händer). 600 g fryst torsk eller annan vit fiskfilé utan skinn och ben
Häromdagen fick jag en stor påse nymald fiskfärs levererad till dörren. ca 750 kg fiskfilé/bitar/färs (det går fint att mixa fisken med en mixer och tada, så har du färs). ca 750 kg fiskfilé
Fiskfärs. Fiskfärs. Trots att det gått ca 15 år sedan jag lagade barnmat senast har jag kvar mitt vältummade receptblock, med naturligtvis många "vanliga" recept i, men även med recept på barnmat som jag lagade till mina barn, bl a frikadeller, köttfärsröra och fiskfärs. 400 g fiskfilé. 400 g fiskfilé
Vänd ner den varsamt i fiskfärsen. Ta ut dem strax innan de ska grillas, tryck in en citrongrässtjälk eller ett spett i varje boll och forma fiskfärsen till en avlång korv
Servera fiskfärsen varm med räksås och pressad potatis och en grönsallad. 566Â kcal/port med potatis (100g potatis 76 kcal) 4Â portioner 500 g fiskfilé (torsk eller kolja) går bra med lika stor mängd fiskfärs 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1/2 krm riven muskotnöt 3 msk smör 3 dl mildas mat extra 4% 2 dl mellanmjölk 2 äggulor 1 msk potatismjöl 1 msk vetemjöl 2 äggvitor Räksås. 500 g fiskfilé
Kör 500 gram gäddfilé eller annan fiskfilé i matberedaren till en slät färs. Ställ kallt en stund. Blanda med 2 teskedar salt och rör försiktigt ner 1 äggvita