Smörj formen med matfett och bred ut fiskfärsen i den. Lägg fisken i bitar, salt, peppar, mjölk, ägg, potatismjöl, dill och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Smaka av med salt och peppar. Skala räkorna. Hacka löken fint och strimla paprikorna. Smält matfettet i en panna, fräs curry och paprikapulver lätt på ganska låg värme
Servera med kokt potatis och kall eller varm sås. Finfördela fisken i matberedaren. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ihop allting ordentligt tills det blir liksom pösigt
Nu som först smakar du eventuellt av med lite salt och svartpeppar om du tycker det behövs. 450 g räkor med skal. 1 medelstor morot, riven. 3 msk röda linser (för att slippa reda av med mjöl, dessutom ger det lite extra proteiner). 450 g räkor med skal. 450 g räkor med skal. 1 medelstor morot, riven. 3 msk röda linser (för att slippa reda av med mjöl, dessutom ger det lite extra proteiner). 450 g räkor med skal
Jag har försiktigt läst den flera gånger om, nästan hela tiden med ett leende på läpparna. Den hälles över fisken och rikligt med hackad persilja strös över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.