Fiskfärs
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller abborre
  • 1-1 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk potatismjöl
  • 3 ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 500 g räkor
  • 1-2 msk smör eller margarin
  • 4 dl räkspad + vatten
  • 2 1/2 msk vetemjöl
  • 1/2 fiskbuljongtärning
  • 1 dl mjölk
  • dill
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk pressad citron
  • räkor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.