Mixa fiskfiléerna med salt, peppar, potatismjöl, ägg och gräslök i matberedaren med kniven monterad. Servera med kokt potatis, sockerärter och minifraiche blandad med lite klippt gräslök
1 knippe finskuren gräslök. Blanda ihop alla ingredienser till en smidig smet. Forma fyra stora burgare. Stek dem i en ordentlig klick smör i en stekpanna 3-4 minuter på varje sida tills de har fin färg och ser färdiga ut
Men ett tips är att fråga din fiskhandlare om de har fiskavskär att sälja såsom slag och fisktails, de kan man ofta få till ett bättre pris än att köpa hela filéer av fisk och passar utmärkt för fiskfärsbiffar
Krabb och fiskfärs med. Det kokas ner i vitt vin med lite speciella kryddor och därefter kyls det ner i sitt spad och så avlägsnas allt kött och finfördelas eller hackas i små tärningar, läggs i botten på en tallrik med lite finhackad dill, rödlök och eller gräslök
gör sin egen fiskfärs från frysta filéer kan 4 msk räcka, om man köper färdig färs som inte innehåller lika mycket vatten så kan man behöva 6 msk. 400 gram fiskfärs. 1 msk gräslök, hackad