Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
Jag försöker att äta fisk två gånger i veckan och vegetariskt en gång i veckan. Problemet är att jag egentligen inte är speciellt förtjust i fisk utan är en utpräglad köttätare
2015-08-24 @ 21. 21 /. Fisk och skaldjur /. Fiskkakor med pico de gallo. Vi har spenderat helgen på havet. Guppat runt, badat, druckit kaffe, fiskat makrill, badat igen och så har det hållt på
Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Currykyckling med bacon, salvia och äpple. 120 Min. Entrecote med bakad blomkål, svartrötter, rödbetor, potatispuré och
Här kommer veckans fiskrecept. Denna gång med lite touch från Asien. Jag älskar sötsurt. Visst är det intressant att den smakkombinationen även finns i vår svenska husmanskost i t ex dillkött och gravlaxsås
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
Drömmar om sommar, sol och värme översätter vi gärna till middagen på tallriken dagar som dessa, när det är grått, slaskigt och kallt ute kockar vi till lite spicy mat, stänger ögonen och låtsas att vi är på semester
Asiatiska fiskkakor. Det här är fiskbiffar som går att göra av nästan vilken vit fisk som helst. Det här är också ett av Mias absoluta favorit-fisk-recept
350g fiskfilé t ex torsk eller kolja1 msk fisksås2 tsk röd currypasta1 msk pressad lime1 krossad vitlöksklyfta4 sulade limeblad1 äggvita3 msk hackad koriandersalt & pepparolja till stekninggröna salladsblad till garneringKör fiskfilé i matberedaren tillsammans med fisksås, currypasta, lime, vitlök, limeblad och äggvita tills det blir en slät smet
Jag vet att jag tjatar om det, men det är så skönt att inte behöva tänka 'julig' mat hela tiden. Än så länge är jag smått hög på att få tänka på allt UTOM just julig mat
Blanda samtliga ingredienser utom panko och olja i en bunke. Forma till små kakor, panera dem i panko. Stek fiskkakorna i matolja 2-3 minuter på varje sida
Skär fiskfilén i mindre bitar. Skär bönor i tunna skivor. Lägg ner fiskbitarna i en matberedare med fisksåsen, äggen, ostronsåsen, currypastan och tempuramix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.