Skär fisken i lite mindre bitar och mixa med ägg, gräslök, salt och peppar. Fiskburgare på vitfisk (4 portioner). 600 gram vitfisk (torsk, spätta, gös. 1 krm vitpeppar. Fiskburgare på vitfisk (4 portioner). 600 gram vitfisk (torsk, spätta, gös. 1 krm vitpeppar
Just nu är fiskburgare med mangosalsa min absoluta favoriträtt. Blanda fisk, ägg, lök, grädde, lime, chili, salt och peppar i en blender eller matberedare tills fisken bildar en färs
Hittills har mina experiment inte blivit så lyckade alls. För er som inte ser någon skillnad, fiskburgaren byttes ut mot en hamburgare av nötfärs i stället och en ostskiva fick kröna verket i stället
Ett paket torsk ( vitfisk file). Fiskburgare med potatisklyftor och snabb dressing. Doppa fisken i vetemjölet ( blanda i lagom med salt och peppar) doppa sedan i ägg och tillslut skorpemjölet
Lägg på skivad tomat och fiskburgare. Skär fisken i tärningar. Mixa fisk, ägg, gräslök, salt och peppar. 400 g vitfiskfilé, t ex hoki eller torsk 1 ägg 3 msk hackad gräslök, använd gärna fryst salt, peppar 2 msk ströbröd 2 msk smör. 400 g vitfiskfilé
Det är en fortsatt kamp härhemma med just vitfisk – femåringen har äntligen börjat ge med sig och det går oftast bra numer, men tvååringen är långt ifrån övertygad tyvärr…
/ I en mixer, mixa alla ingredienser till fiskburgaren. 7 ounces of white fish / 200 g vitfisk. 7 ounces of red fish / 200 g röd fisk. 3 cloves of garlic / 3 vitlöksklyftor. / 200 g vitfisk. / 200 g röd fisk. / 3 vitlöksklyftor