Fisk med rotfrukter, skaldjurssås och ångade sparrisbroccoli
the.real.cg
the.real.cg

Fisk med rotfrukter, skaldjurssås och ångade sparrisbroccoli

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ?
  • Torsk eller annan vit fisk
  • Sjöpungsfond
  • Vitt vin
  • Salt
  • Turbopeppar
  • Rotselleri
  • Morot
  • Schalottenlök
  • Smör
  • Grädde
  • Skaldjursfond
  • Hackad färsk dill
  • Citrondill

Beskrivning

    ???‍?
    Sätt ugnen på 175°.

    Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta, peppra och lägg ett lager citrondill.

    Skala selleri, morot och lök. Tärna rotfrukterna och hacka löken, fräs i smör i en kastrull. Tillsätt grädde, en skvätt vin, skaldjursfond, sjöpungsfond och låt koka ca 5 min.

    Häll såsen över fisken. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
    ?️?️

    Om du uppskattar detta receptet skulle jag bli superglad om du,

    Följer @the.real.cg.lagar.mat på Instagram ✨

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.