Lägg dem i en ungsfast form och bre en klick smör över varje. Smaka av med salt och peppar och se till att konsistensen på smeten är fast utan att bli torr genom att ha i mer ströbröd och/eller grädde eller vatten
Kläm fast overheadfilm i springformen för att förhöja kanten på formen (dela två OH-papper på mitten, tejpa ihop tre delar till en långsmal remsa och kläm fast den mellan tårtbotten och springkantsformen
Enklast är det om man klämmer fast pappret i formen. Inget gelatin som ska smältas och röras ner med risk att det hinner stelna på vägen och bli trista små klumpar i slutresultatet
Kläm fast overheadfilm i springformen för att förhöja kanten på formen (dela två OH-papper på mitten, tejpa ihop tre delar till en långsmal remsa och kläm fast den mellan tårtbotten och springkantsformen
Kakan ska ha en fast kant men vara mjuk i mitten. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och tillsätt dem till chokladgrädden
Rödvinbärsgelé. Du behöver inte rensa bären. Koka vatten och bär i 5 minuter. Häll bärmassan i en silduk över en kastrull och låt saften rinna av, pressa bären mot slutet så all saft kommer ut
När det är dags att lägga ihop tårtan vispas moussen till en fast crème. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken