Tag kastullen åt sidan och rör ner gelatinbladen så att det smälter. 2,5 gelatinblad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter. 2,5 gelatinblad 0,5 dl socker
Blåbärspannacotta,. Blåbärspannacotta. Publicerat 2016-07-20 19. 08. 00 i. Dessert. Vilken härlig tid det är nu. Skogen är full av blåbär och trädgården av hallon
Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma grädden och tillsätt blåbärspurén. 2 gelatinblad. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta några skedar av blandningen och värm i en kastrull försiktigt ihop med gelatinbladen eller gelatinpulvret, tills allt löst sig
Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma grädden och tillsätt blåbärspurén. 2 gelatinblad. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
Vrid ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem i kastrullen. Ta av kastrullen från plattan, vrid ur vattnet ur gelatinbladet och rör ner i kastrullen
Med söta flingor till frukost, godis, tårtkalas och annat sött som fick honom att efter några år inte vara så liten längre, utan lida av både övervikt och en ond mage
Vispa ner sötning och gelatinbladen och blåbären. 2 gelatinblad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. 2 gelatinblad 1 vaniljstång 2 dl grädde
Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma grädden, tillsätt sedan blåbärsröran. 2 st gelatinblad. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i ca 5 min. 2 st gelatinblad
gelatinbladen. 2 gelatinblad. gelatinbladen i kallt vatten, ca 5-10 min. 2 gelatinblad. Kvällens efterrätt blev ett nytt recept, en blåbärspannacotta där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.