Låt allt sjuda upp och tillsätt vitlöken. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor. Tillsätt mot slutet av efterstekningen 1 liten burk smörstekta champinjoner och smaksätt rätten med litet ingefära och ev litet farin
Släng även i vitlöken som du krossat eller hackat grovt. ) 4-6 portioner 1 kg högrev i grytbitar 1 pkt bacon 2 vitlök solo 1 grön chili 1 torkad röd chili (färsk går också bra) 1 msk chilipulver 2 msk mjöl ca 2 msk hackad koriander 1 msk paprikapulver 2 tsk spiskummin några droppar liquid smoke 3 msk rödvinsvinäger 3 msk socker (gärna farin eller muscovado) 3 stänk tabasco 1 tsk oregano 1 öl av lagertyp 1/2 dl oxfond vatten salt Börja med att strimla och steka baconen i en het panna. 2 vitlök solo
fräs löken och vitlöken i olivoljan och vänd ner tomatpuren. Vitlökscremen. 1msk Olivolja1st Röd lök, finhackad1msk Tomatpure2st Vitlöksklyftor, finhackade200g Krossade tomater med chili1dl Chilisås4msk Smoked ribs glace2msk Brun farinHavssaltTabasco, några droppar efter egen smak2dl nävar bladspenatVitlökscreme. 2dl Grekisk yoghurt2st Vitlöksklyftor, pressade2msk Olivolja1msk RödvinsvinägerHavssaltSåhär kan man göra. Tillsätt de övriga (inte spenaten) ingredienserna och låt såsen puttra cirka i 30-40min på medelvärme, krydda efter smak med havssalt och tabasco, vill du ha en sötare smak, tillsätt lite mera brun farin. 2st Vitlök. 2msk Brun farin. 2st Vitlök
1 klyfta krossad vitlök. 2 tsk brun farin. Blanda först allt utom chilisåsen så du får en slät smet. Ha sedan i chilisåsen och rör om så allt blandas ordentligt
Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära. Lägg dem i en skål och häll på en blandning med olivolja, pressad citron, socker, salt, riven vitlök, timjan, perslja och peppar