Kyl i fyra timmar eller tills kakan har stelnat. För att göra cheesecakens botten. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten
Fördela smulorna i formen och tryck ihop dem till en kaka. Vispa samman crème fraiche med kesella, exotisk juice, fruktsocker, vaniljsocker, ägg och salt i en bunke
Detta recept är ganska likt andra recept jag gjort, men den exotiska gelén gjorde jag lite annorlunda denna gång och kakan är även glutenfri denna gång
Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 50-55 minuter. Tar man också bort bananerna så blir det en sockerkaka utan ägg och då ska den gräddas i ca 40 minuter. 2 dl soygurt exotiska frukter(go green)
Ta ut kakan och låt svalna i rumstemperatur. (Ananasen och Amaraulan kan ”skära” sig när de blandas men detta försvinner vid kokningen…) Låt den svalna något och skeda den sedan över kakan