Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Grilla dem 2 minuter på varje sida och pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 4 skivor entrecote (á 180g)
Rökt glaze. Låt glazen ”bränna” in lite. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 4 skivor entrecote á 180g
Rökt glaze. Låt glazen bränna in lite. Rökt glaze. Grilla dem 2 minuter på varje sida pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar. 4 skivor entrecote á 180g
Sedan fick de torka till lite och penslades sedan med en glaze gjord på. Vid besökt i gårdsbutiken Åsby Kött & Vilt i Hallstahammar, fick några fina köttdetaljer följa med hem och utgöra vår söndagsmiddag
I fredags åt vi Entrecote med grönpepparsås och stekta grönsaker, för receptet på såsen klicka här. Marinad, stor sats som också används som glaze under grillningen
Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
Helt ärligt är en fin entrecote svårslaget. Kör favoritkryddningen, avsluta med en god glaze. Denna veckan är det ingen mindre än Jessica Ortman som svarat på mina frågor
Mina vanliga polare, de gillar käket men de förstår inte vad jag snackar om när jag vill få fram mer styrka som ska smyga fram efter ett par sekunder i en glaze för ett gäng ribs