Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Låt vårrulledegen tina under fuktig handduk. Lägg glasnudlar i varmt vatten ca 15 min. Woka färsen till den är färdigtoch lägg sen ner grönsaker och tillsätt glasnudlar
Det går snabbt att laga och är enkelt. Längar så tillbaka till Thailand när det är sådant här väder. En liten bit på vägen är ju laga thaimat - och det är ju aldrig fel
-)Det är ju faktiskt en väldigt enkel rätt med rätt så simpla ingredienser men det blir väldigt gott och smakade precis som det brukar göra på thairestaurang
Mycket enkelt att förbereda och det går snabbt att grilla. Inte helt olikt dom där fantastiska spetten som du brukar kunna köpa i varje gatuhörn i Thailand
Det är helt enkelt inte lika kul att bara laga mat till sig själv. Ikväll ville jag dock ha nått mer "lagat" till middag så det fick bli en lättlagad wok med Santa Marias woksås Phad Thai som grund
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Det är svårt att säga vad en autentisk pad thai faktiskt består av, för gör man sin efterforskning, så inser man snart att det kan vara lite vad som helt
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt