Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
Finstrimla kycklinglårfilén. Stek kycklinglårfilé-strimlorna i oljan som är kvar. Lyft ur kycklingstrimlorna och lägg i samma skål som de wokade grönsakerna
100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi). 100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi) 200 g breda risnudlar som stått i blöt i förväg 1 st ägg 1 dl sweet chilisås 1 msk soja 1 tsk koloritsoja för färgens skull 1 msk socker 1 tsk pressad vitlök Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak) jordnötter matolja Chili, efter smak
) Finstrimla kycklinglårfilén. Stek kycklinglårfilé-strimlorna i oljan som är kvar. Lyft ur kycklingstrimlorna och lägg i samma skål som de wokade grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.