Jag brukar alltid börja med att fräsa kycklingen ihop med hackad vitlök och hackad chilipeppar och någon tesked röd currypasta sedan tar jag upp kycklingen och wokar grönsakerna, några i taget (sockerärtor och haricot verts läggs i allra sist)
Skala lök, vitlök och galangal och skär i mindre bitar. Grön currypasta får extra färg av färsk koriander och gurkmeja och jag tycker det är gott med mycket citrongräs i
Skala lök, vitlök och galangal (eller ingefära) och skär i mindre bitar. Det här är min variant av Gaeng Kari som jag steker i olja med limejuice, currypastan får då djupare smak och bättre hållbarhet
Tillsätt då lök, vitlök, potatis och currypasta och låt fräsa på medelvärme i 10 minuter tills potatisen börjar mjukna. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk röd currypasta från burk
Skala och finhacka löken och vitlöken. 2 vitlöksklyftor. 2 msk currypasta (jag tog 1 msk röd och 1 msk grön). Ha i vitlöken, ingefäran och currypastan och låt allt steka i ytterligare 1 - 2 minuter under omrörning. 2 vitlöksklyftor 1 butternutpumpa ca 1 Kg. 2 msk currypasta (jag tog 1 msk röd och 1 msk grön)
Blanda samman kokosmjölk, krossade tomater, currypasta, fisksås och häll i grytan. Pressa ner vitlök och blanda i hackad chili, kryddor och lök i klyftor
Lägg i lök,vitlök och champinjoner när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Blanda samman röd currypasta med 2 msk margarin i en skål. 1 msk röd currypasta. 2 vitlöksklyftor