rökt skinka. Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Ofta kan en rest av t ex skinka, kassler, kyckling eller fisk bli utmärkt som fyllning. Du kan också göra en god stuvning av musslor, räkor, svamp, krabba, spenat, sparris eller broccoli och ha som fyllning
Tärna skinkan och blanda ner i stuvningen tillsammans med persilja. Kantareller är utan tvekan en av de mest omtyckta och välkända svampar vi har här i landet
Skiva champinjonerna och löken, och strimla skinkan. Crêpes med svamp – och lökfyllning. 200 g skivad rökt skinka eller kalkon. 200 g skivad rökt skinka eller kalkon
Tillsätt mjölet och rör ut det bland svampen, fräs en stund. ½ l färsk karljohansvamp. Fräs svampen i en gryta med 1 msk smör och1 msk olivolja. Fördela stuvningen på brödskivorna, lägg på 2 skivor skinka och 2 skivor tomat på varje smörgås. 4 skivor Serranoskinka eller parmaskinka