Fyllning. Fyllning. Lägg ca 2-3 msk fyllning på varje pannkaka. Vispa ihop ingredienserna till crêpessmeten och grädda tunna pannkakor i en lite mindre stekpanna
Uteslut även svampen om du inte gillar det, fyllningen räcker då kanske inte till alla pannkakorna. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes
Vispa ner resten av mjölken tillsammans med äggen och tillsätt sedan det smälta smöret. Det blir jättegott om man tar alla fyllningar och såser på en gång
Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan. Fyllning. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar
Smaka av med salt och peppar. Fyllning. Pensla med smält smör och strö över osten. Lägg en sked räkfyllning på den ogräddade sidan av pannkakorna och vik samman till ett paket
Smaksätt med salt, peppar och muskotnöt. Servera genast Crepes smet. Grädda 8 ljusa, lövtunna pannkakor i en crepespanna eller tunn stekpanna med teflon, på medelhör värme. Fördela fyllningen på 8 crepes rulla ihop och lägg dem på ett ungssäkert serveringsfat
Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan