Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Låt det fräsa med några minuter. Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Garnera med dill. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med rostat bröd, olja och pressad citron
Börja med moussen. Smaka av med salt och peppar. Blanda gelatinbladen med 2 msk crème fraiche. Lägg ca 1 msk krabbmousse på varje crostini och dekorera med skivad salladslök
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.