Smält matfett i en kastrull (behövs ej med flytande matfett) och rör ner mjölet. Späd med mjölk och grädde och koka upp. Låt sedan stuvningen koka ca 3 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Lägg i räkorna och dillen. Sätt ugnen på 250°C.
Grädda pannkakorna/crepes i en mindre stekpanna. Lägg de gräddade pannkakorna med den först gräddade sidan ned på en tallrik. Lägg på fyllning (ca ½ dl) och rulla ihop pannkakorna. Lägg dem tätt på ett smort ugnssäkert fat.
Strö över ost och gratinera pannkakorna i övre delen av ugnen ca 10 minuter tills osten smält och pannkakorna är genomvarma. Servera med en fräsch krispig sallad.
Vispa ner resten av mjölken tillsammans med äggen och tillsätt sedan det smälta smöret. Om du använder banan eller något annat så ska det i tillsammans med chokladen innan du viker ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.