Tillsätt sedan vattnet och den koncentrerade hummerfonden, låt även det koka ihop till hälften. Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, cremefraiche och lök
Till ca 2 port, Låt 1dl grädde, 1dl cremefraiche, 1/2 dl vitt vin, 2msk hummerfond(färdig på flaska) och ca 1msk dijonsenap koka ihop, när blandningen kokar lägg i 2st portionsbitar av laxfilè skuren i ca 2cm stora bitar
2 st burkar cremé fraiche. 2-3 msk hummerfond. 2 st burkar cremé fraiche. 2-3 msk hummerfond. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Häll i grädde, crème fraiche och hummerfond och koka upp. 2½ dl crème fraiche. Huvudrätten jag bjöd Johan på i fredags var så god att jag gjorde den idag igen när vi hade lite kalas för Johan som fyllt år
Koka samman vatten, fond, cremefraiche, grädde och senap någon minut i en kastrull. 3 msk hummerfond. 1 dl cremefraiche. 3 msk hummerfond. 1 dl cremefraiche
Servera gärna med vitlökscreme (se nedan) och rostat vitlöksbröd. ½ flaska hummerfond. Vitlökscreme. Häll på vinet och låt det koka upp ordentligt, späd sedan med buljongen och de hackade tomaterna, och smaksätt med hummerfond