Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen i 10 minuter. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarinerade fläskytterfilén gick inte hem hos henne
Hej på er,. Nu är det dags för lite fisk igen, bra det. Jag önskar att vi åt fisk ett par gånger i veckan men tyvärr blir det inte så ofta som jag vill
Hetta upp lite smör eller margarin i en liten kastrull. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.