I en medelstor skål, blanda potatis, oliv olja, chipotle chili peppar och salt. I a medium bowl, mix the potato, oliv oil, chipotle chili peppar and salt
Hemma i kylen fanns blåbär, på terrassen gräslök och och slätbladig persilja, i en kruka i köket koriander – och i kryddlådan en burk med koreansk chili jag fått i present och inte riktigt använt
2 paket oumph thyme and garlic2 burkar krossade tomater1 röd chili3 klyftor vitlök1 stor röd lök2 msk tomatpuré1,5 msk grönsaksfond1 msk mörk kinesisk sojasås1,5 msk torkad mynta1 msk spiskumminRikligt med olivoljaSalt och svartpeppar att smaka av medJuice från ½ citron. Skala och finhacka lök, chili och vitlökStek mjuka i rikligt med olivoljaTillsätt tomatpuré, mynta och spiskummin och stek tills tomatpuren inte längre är rå och det doftar gottTillsätt oumph, krossade tomater och grönsaksfond och låt koka på medellåg värme i ca 1 timme tills allt gottat ihop sig rejält. 1 röd chili
Och dessa har jag senaste veckan ätit som wrap med chili och grönsaker. Wow vilka bra wraps med 0 gram kolhydrater, så du som nollar kan äta dessa med gott samvete
Mormor sprang ju ur en generation som inte var van vid att man självklart kunde gå in på vilken ICA-butik som helst och få tag på pak choi, fjorton sorters färsk chili, färsk koriander och hummus
Grillad kyckling, vietnamesiska vårrullar, chili ägg, stekt ris och en massa annat gott. Manchester erbjuder så många bra restauranger, cafeer och barer att det är omöjligt att nämna dem alla, men här kommer mina absoluta favoriter