Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. 3 dl cornflakes (Änglmarks är helt glutenfria). 3 dl cornflakes (Änglmarks är helt glutenfria)
Blanda ner cornflakes. 3 dl glutenfri cornflakes (Änglamark har tagit fram en ny sort som vi gillar). 3 dl glutenfri cornflakes (Änglamark har tagit fram en ny sort som vi gillar)
Men så tänkte jag att cornflakes kan man ta. Änglamarks cornflakes är helt rena och fungerar bra. 2 dl Cornflakes från Änglamark. 2 dl Cornflakes från Änglamark
Vid behov serverar du något alternativ av kokos, ris eller soja till. Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täcke av cornflakes, mandel och vit choklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
3 dl cornflakes (Änglmarks är helt glutenfria). 3 dl cornflakes (Änglmarks är helt glutenfria). Den här pajen utgår från ett beprövat recept på bloggen
Mjölk, soja och glutenfri. 100 gram mjölk och sojafritt margarin, rumsvarmt. 3 dl havregryn, sempers glutenfria, eller ca 2,5 dl krossade cornflakes. 100 gram mjölk och sojafritt margarin, rumsvarmt. 3 dl havregryn, sempers glutenfria, eller ca 2,5 dl krossade cornflakes
Lägg i majs, paprika och cornflakes. 50 g Cornflakes. 1 msk Japansk soja. Sätt ugnen på 125°C. Halvera tomaterna och pressa ut kärnorna eller gröp ur dem med en sked