En annorlunda panering som ger en krispig yta med hjälp av bland annat krossade cornflakes. Spännande asiatiska smaker av sötma, vitlök, ingefära och sesamfrön
Prova att panera med cornflakes så blir det just så krispiga. Strö över sesamfröna. Jag skulle säga att cornflakes är betydligt bättre att panera med än panko
Förslag till *Panering till kyckling* 1 stort ägg 1 dl ströbröd 2-3 msk sesamfrö 1 tsk salt 1 krm kajennpeppar Stött cornflakes eller Tacoskal går oxså alldeles utmärkt att panera i
Vitt ris, pasta och bröd, muffins, bagel och cornflakes. Det är rätt förvirrande med alla kostråd. inte nog med alla myter som jag tagit upp tidigare, dessutom finns rena paradoxer som hävdar tvärtemot sådant jag länge trott på och hävdat
En annorlunda panering som ger en krispig yta med hjälp av bland annat krossade cornflakes. Spännande asiatiska smaker av sötma, vitlök, ingefära och sesamfrön
Sen kan man byta ut ströbrödet till ex sesamfrön, krossade cornflakes, panko strö, mannagryn m. Jag vet inte hur mycket ren fisk findus fiskpinnar innehåller men dom här pinnarna är 100 % fisk
CornflakescrispHar inget recept till detta men det är jätte-enkelt. Kokosflingor, pärlsocker, hackad mandel eller sesamfrönGör så här Rör ihop smör och socker