Om du vill ha en krispig yta på burgarna kan du vända dem i panko. Hemmagjorda kycklingburgare som serveras med en smarrig gurkmajonnäs, jajamänsan, det är riktigt gott
Idag åt vi medmedkrispiga potaisräfflor på önskemål av sonen. Då mina barn inte gillar kycklingmed ben så gjorde jag panerade kycklingfilébitarmed glassspinnar att hålla i istället
6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg). 4 dl vatten 6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg)
Brödet ska få färg och bli krispigt. Servera salladen medkyckling, bacon, parmesan och krutonger vid sidan om och låt alla komponera sin egen sallad på tallriken
Strimla kycklingen och lägg i plastpåsen tillsammans med vegetabilisk olja och kryddmixen. Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.