Fisk med citronsås är alltid gott. Lägg den fisken i en ugnssäker form. Citron är alltid gott i mat. Denna gång använde jag mig av lax men det är även gott med ex torsk
Droppa i några droppar citron. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Citron. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Det är ett (bra) tag sedan jag gjorde fisk senast. Pressad citronsaft. Bland annat den här urgoda laxen som det så vanligt heter "lagar sig själv" i ugnen
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Första gången som jag grillar fisk faktiskt och det kommer definitivt inte vara sista gången. Sen på kvällen så grillade vi lax och åt det tillsammans med potatismos och kronärtskockskräm
), i fisksoppa eller rå i en sallad min mamma brukar göra till julbordet, ljuvligt. I det här receptet gör den sig perfekt, otroligt bra combo med laxen, passar fint med citronen och är en god smakbrytare mot grädden