Pastasallad med chorizo, bönor och vitlök 4 port ca 500 g kokt pasta 100g skivad chorizo 1 pressad vitlöksklyfta blandad med olivolja 1 burk inlagda vita bönor (ej i tomatsås, såklart) 3 st vårlökar, tunnt skivade 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan 1 ask rucola salt, peppar, olivolja, vinäger Blanda allt, smaka av med salt, peppar olja och vinäger. 100g skivad chorizo. 1 ask rucola
Fräs purjo, vitlök och rucola i olja ett par min. 50 g rucolasallad. 100 g skivad chorizo eller kabanoss, max 10 %. 50 g rucolasallad. 100 g skivad chorizo eller kabanoss, max 10 %
Täck degen med tomatsås, ost, chorizo, rödlök och chili. Toppa pizzan med grillad paprika och rucola. 1 frp Delizie Chorizo skivad á 225 g. ½ påse rucola á 80 g
Vi blir glada av den rökiga smaken i böngrytan med chorizo. Måhända att kökets inblandning är minimal i oliverna, rucolan, charkuterierna och manchegon, men klapp på axeln ska de ha för god smak
Vänd ner mathavre, korv, lök, persikor, tomater och rucola i dressingen. 200 g chorizo. 5 g rucola. Koka mathavren i buljongen enligt anvisningarna på förpackningen, ca 15 minuter
Allt-i-ett-kyckling och chorizo. Lägg kycklingbitarna och chorizo i långpannan, krydda. Potatis, med skal 700 g, kycklingfilé, Chorizo i skivor, valfria grönsaker, t ex sparris, gröna bönor, broccoli (färsk eller fryst),1 paket små kvisttomater, 1 dl kalamataoliver, röd lök, bladspenat eller rucola, 150 gr fetaost, örtsalt, svartpeppar, vitlök, smör/olja till stekning, balsamico
Prova den här med fyllning av skinka, chorizo, champinjoner och ost. rucolasallad eller basilikablad. Snurra ihop skinkskivorna och garnera med dem, salamiskivor, kapris och rucola eller färsk basilika
Du behöver Torkad skivad chorizo Oliver kärnfria Rucola Grillspett Lägg upp en skiva chorizo, lägg på några rucolablad, en oliv i mitten, vik ihop och kör igenom spettet genom hela klabbet
Vänd ner mathavre, korv, lök, persikor, tomater och rucola i dressingen. 200 g chorizo. 50–75 g rucola. 1. Koka mathavren i buljongen enligt anvisningarna på förpackningen, ca 15 minuter