Pizzaverkstad
Bakformen
Bakformen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2/3 upp och
  • och
  • Pizzadeg
  • 500 g vetemjöl
  • 2,5 dl vatten
  • 2 msk surdegsstart
  • 2 msk pizzakrydda
  • 1 tsk salt
  • 1/4 påse torrjäst
  • 2 lite mindre
  • 4 msk olivolja
  • 1 burk tomatkross
  • 2 msk socker
  • 4 soltorkade tomater
  • salt och peppar
  • 90 g pizzabotten
  • 50 g tomatsås
  • 60 g auraost
  • 80 g chorizo
  • 40 g lök
  • 110 g ost
  • 4 g chili
  • 22 g vitlök
  • 500 1436 3 83 12 215 5959 862 vatten
  • 100 127 6 17 64 8 22 81 vitlök
  • 5 453 5 30 60 1 7 14 olivolja
  • 30 3700 100 0 0 1110 0 0 tomatkross
  • 400 95 12 10 61 46 38 232 socker
  • 10 1598 0 0 100 0 0 160 soltorkad tomat
  • 90 938 3 85 12 25 718 101 tomatsås 50 346 66 5 29 114 9 50 auraost 60 1416 76 24 0 646 204 0 chorizo 80 1833 78 1 21 1144 15 308 lök 40 127 6 17 64 3 9 33 ost 110 1464 70 0 29 1127 0 467 vitlök 4 453 5 30 60 1 5 11 chili 22 20 3.7 15.3 3.4 0 1 0 456 1094 k

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.