Rör noga med en gaffel tills den är fri från klumpar. (kan behövas ett vattenbad ifall chokladen inte vill smälta ordentligt) Blanda sedan i smör, limeskal och kanel
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Koka upp grädden tillsammans med vanilj, kanel, kardemumma och farin. Sila smeten i en låda med lock och ställ den i kylen minst 4 timmar. 2 tsk kanel, mald
Toppa med de rostade nötterna. Servera ev med vispad grädde. 300 g sockerfri mörk choklad (jag använder Cloettas, finns i godisavdelningen i din matbutik)100 g sockerfri mjölkchoklad (Cloettas också)200 g smör2 dl vispgrädde2 msk creme fraiche 3 dl grovhackade nötter (ex valnötter och mandlar)Ev lite kryddor ex kanel och lite saltBörja med att rosta nötterna i en torr stekpanna, ev med kryddor
Hacka chokladen och lägg den i en kastrull ihop med grädden, låt chokladen smälta på låg värme. kanel. När smeten stelnat ordentligt är det dags att rulla den till små bollar med hjälp av två skedar
Tomtens munsbitar medchokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska sega smörkola med lite olika smaksättningar