Koka upp mjölken och rör ner chokladen och sockret. Smaka av med lite chili. Chili. 200 g mörk choklad5 dl mjölk1/4 dl råsockerChiliFinhackachokladen. 200 g mörk choklad
Dra kastrullen åt sidan och bryt i chokladen. Häll mjölken i en kastrull och lägg i kanelstängerna. Låt stå med lock på och dra så kanelen tar smak i cirka 5 minuter. Jurek Holzer/Svenska Dagbladet/Scanpix 100 gram mörk choklad (70 %). 2 st kanelstång/stänger
Kryddig VarmChokladmed Baileys, Kardemumma & Kanel. Varm och Julig choklad, medkanel, kardemumma, baleys och lite kaffe med vispad grädde och siktad kakao
Varmchokladmed skumtomtar och vit choklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchoklad på den och en smoothie
I min variant har jag lyxat till den lite ytterligare med vispad grädde, minimarshmallows och kanel. De hade aldrig oboy utan där fick man röra ihop sin egen varmachokladmed kakao, grädde och lite socker i
Här driver man varmhjärtatmed både lantisar och överklassen. Med värmländska rötter både i mitt och Mannens blod kan vi inte annat än ömma för huvudrollsinnehavaren med sin breda dialekt och sitt totalt prettofria sätt, tills han läser en bok om vett & etikett vill säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.